PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

A la fi..

beagm | 27 Octubre, 2010 09:45

 

Era el desembre del 2006 quan el Govern Balear amb el President Matas al seu cap, va cedir per 38 anys les construccions i el terrenys de la Residència de Can Picafort a l’empresa privada, d’aquesta manera una zona emblemàtica d’uns 150.000 m2 era furtada a la ciutadania.  Aquesta zona era l’únic espai lliure i protegit amb que contava el nucli urbà de Can Picafort, aixì doncs per una decisió política aquesta zona passava a mans privades, amb el beneplàcit del Govern Municipal del PP-CPU i amb el acompanyament dels “claquero” de torn, ja que cal recordar que se va fer un acte a la pròpia plaça de la residència poc abans de les eleccions del 2007 amb l’asitència del President Matas, Batle de Santa Margalida de les hore y ja els candidats a les eleccions del PP-CPU, festa i rialles presidiren l’acte, de l’afronta al municipi ni “mu”.

Aquesta legislatura ell Grup Municipal Socialista va presentar una moció a l’Ajuntament de Santa Margalida amb el sentit de recuperar i posar al abast del ciutadans els  terrenys de la Residència de Can Picafort, la qual uan vegada  aprovada va ser remesa  al Govern Balear, i aquest va fer les tramitacions adients.

 

Ha estat el Govern del president Antich el que mitjançant resolució de data del 20/09/2010 del conseller d’Economía i Hisenda autoritza la cessió d’ús de domini públic dels terrenys (143.176 m2) ubicats en el recinte de la residencia de Can Picafort de la Comunitat Autònoma a l’Ajuntament de Santa Margalida. Un Govern que ha mostrat sensibilitat i salvaguarda dels  bens que són de la ciutadania, i que formen part del seu patrimoni de sempre.

 

Aquesta resolució és una mostra clara de que no tots els polítics són iguals  ni de molt ni de mides.

 

Comentaris

vilero

pastorsa?

vilero | 08/11/2010, 20:48

a quina empresa?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb