PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

Contractacions innecessàries...

beagm | 22 Octubre, 2010 12:27

Volem denunciar una vegada més la despesa innecessària que fa l’equip de govern, i ho farem  amb un fet i com a exemple, fa pocs dies i mitjançant decret del batle s’ha procedit  a  la contractació d’una persona  per a tasques administratives a les oficines municipals de Santa Margalida. Aquesta persona havia estat contractada mitjançant un contracte de substitució d’una treballadora per motius de maternitat, treballadora que s’ha reincorporat  al seu lloc de feina una vegada acabats els permisos legals. Però en lloc de donar de baixa el que ocupava el seu lloc, s’ha actuat fent un nou contracte.

 

Aquesta és la veritat del PP, diuen una cosa i fan l’altre, la innecessarietat de la nova contractació és mes que manifesta i per varis motius: les oficines municipals estan plenes de gom a gom de empleats municipals, és més que evident que l’activitat municipal ha minvat, és urgent que la despesa del Ajuntament baixi de manera important, els recursos municipals estan més que esgotats...

 

A hores d’ara encara no s’ha presentat cap pla d’austeritat municipal, el PP durant aquesta legislatura ha incrementat el cost del capítol de personal en més d’un 30%, el que posa de manifest que l’única política en que creuen és en la de sempre: el clientelisme i l’enchufisme com a senyes d’identitat. La manca de sentit comú i d’integritat moral és el que presideix la majoria d’actuacions d’aquest batle que pasarà a l’historia del poble com el batle més tudat de tots els temps, i ja és dir.

 

Comentaris

Ubu

DELEZNABLE

Ubu | 22/10/2010, 21:02

Esta actitud es propia de sinverguenzas y vividores, como no pagan de los suyos que más les da, les conozco bien con su dinero y el de sus papas son para ELLOS. Pero una cosa dónde pueden ir para obtener 45 mil euros anuales de paga...dónde? Ni el tío ni el hermanísimo co nb el karakol ganan la mitad...bandidos m'as que bandidos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb