PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

Que en treuen de profit...

beagm | 01 Octubre, 2010 10:09

Aquí teniu la finca rústica més rentable d’aquesta terra, no arriba  per fer terra per una pipa, i el nostre Batle paga 1740 euros anuals, la finalitat és aparcament pels vehicles, cap dia hem vist cap, tret suposem del dia de la beata i el dia de la fira.  

 Ningú ho sap, segur que molts de petits propietaris si ho haguessin sabut estarien disposts a cobrar 300.000 pts anuals per una finca rústica, i molt més gran que aquesta.

Aquesta  és la inversió del Batle i dels seus, clar és que els DINERS cauen a mans dels de sempre, dels qui tenen barra ampla i a més són “gorreros i pocavergonyes”, i són de la corda del PP, d’allà on treuen profit a costa dels Diners públics. A més, on és la publicitat per informar del pàrking  als possibles usuaris? i,  dels possibles propietaris d’altres finques interessats també en poder rendibilitzar les seves finques d’aquesta manera? 

Per un altre part l’accés, no està senyalitzat de manera correcta, a més se tracta  d’una finca ubicada al voltant de la carretera Petra- Santa Margalida, amb un accés perillós pels usuaris ja que aquesta es troba a dins d’una corba  molt perillosa. 

 Aquest dimarts passat, dia de mercat, no hi havia cap Vehicle aparcat, el dimecres tampoc...podeu anar a comprovar-ho.

 Per un altre part segur que més d’un propietari està dispost a cedir la seva finca  per aparcament, i més si aquest estima el poble de veres a canvi de no res. No basta pegar-se cop pels pits quan un parla de la Beata, com fa el Batle molt sovint. Per estimar no importa dir-ho, cal fer fets i no gestos, cal ser més seriós que el Batle i tota la seva cort d’aprofitats. 

Quan vulgui el Batle li oferim propietaris disposts a cedir les finques sense contraprestacions, que per cert durant el decurs del darrer plenari ja en va rebre d’ofertes.

 

 

Comentaris

Uno de tantos

La crisis del PP

Uno de tantos | 13/10/2010, 10:19

Alguien me puede explicar porqué el alcalde da un plus de 3000 euros a una persona de intervención? Alguien me puede explicar que hace el comité de empresa? Alguien me puede explicar que dicen el secretario hermanísimo y la interventoraamiguísima? Alguien me puede explicar que hace la oposición? Alguien me puede explicar hasta cuando habrá que aguantar a este energúmeno de alcalde? Alguien me puede...

indignado

MISERABLES

indignado | 12/10/2010, 18:10

Son así, no cambiaran, son la mentira y nada más... Por cierto alguien sabe si la de Hacienda se ha comprado un vehiculo de pitiruli... Bueno con las dos paga que tiene y que solamente conocía en sueñoas...

indignado

MISERABLES

indignado | 12/10/2010, 18:10

Son así, no cambiaran, son la mentira y nada más... Por cierto alguien sabe si la de Hacienda se ha comprado un vehiculo de pitiruli... Bueno con las dos paga que tiene y que solamente conocía en sueñoas...

Vilero

El Mundo, 7-10-2010

Vilero | 12/10/2010, 15:04

Algú pot reclamar a l'Ajuntament que revisi el funcionament de la seva pàgina Web. Em de tenir en compte que aquesta pàgina Web no és del Senyor Torres, aquest Web pagada entre tots els ciutadans representa el municipi en el seu conjunt i és l'aparador de Santa Margalida davant els ulls del Món.
En aquesta patètica pàgina Web la meitat dels enllaços no funcionen, i és especialment deplorable que en l'apartat “Retalls de Premsa” no apareguin certes “informacions censurades”, com per exemple una preocupant notícia de mitjana pàgina, apareguda en el diari El Mundo del passat 7 d'octubre.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb