PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

Habemus escoleta...

beagm | 14 Setembre, 2010 09:04

 

Al plenari d’avui el grup municipal socialista, en relació al únic punt de l’ordre del dia, sobre el tema de l’adjudicació provisional del contracte relatiu a la gestió indirecte de l’Escola d’Educació infantil de Santa Margalida, hem denunciat la manca de transparència i claredat que hi ha hagut al llarg de tot el procediment. I ho volem posar de manifest amb arguments.

En un primer moment, amb el plec de clàusules administratives i les prescripcions tècniques, amb clàusules més bé imperatives i amb estratègies brutes per posar-les al servei dels interessos dels nostres governants.

Si ens centrem amb el tema de l’adjudicació, volem dir que no es mereixedor, que els regidors/es, elegits democràticament per un poble ens haguem d’assabentar per xarxes socials, dels futurs treballadors/es de l’escoleta i amb això de l’empresa que ho durà a terme. Creant d’aquesta manera desigualtats, en pro de favoritismes electorals.

Realment pensam que no els interessa gens el nostre sentit de vot, que l’únic que volen fer és un “self-service” i un “full” amb les decisions i doblers del nostre Ajuntament. Una prova evident, és la delegació de competències del Ple per adjudicar definitivament el contracte a la Junta de Govern Local.

Comentaris

Miquel Cifre

Parking

Miquel Cifre | 27/09/2010, 17:08

Sa darrera l'hem sabuda avui mateix en el decurs del plenari. Ara resulta que l'Ajuntament te llogada una finca(darrera la renault de Santa Margalida) per "parking". El cas és que ben poqueta gent ho sap, el cas és que costa 1.740 euros anuals, el cas és que no han fet gens ni mica de publicitat, el cas és que ja voldrien molts de propietaris de fincas rústicas treurer-ne aquesta quantitat i per finques molt més grans. Per la meva part ja li he dit al batle que jo en diposo d'una finca i que només el que vull és que cada any la me llaurin. Que vos pareix des nostre estimat i benefactor batle? Aixó la propiedad correspon a gent del seu redol pprro.

Un parado

Y yo qué

Un parado | 27/09/2010, 13:22

Otras veces he venido por este blog, os tengo que decir que la de la escoleta es de sinverguenzas, todas las que van a trabajar allí son del PP, esta es la igualdad que pregona el mentiroso del alcalde, cia y sus voceros.

un que cerca feina

CORREFOC

un que cerca feina | 24/09/2010, 23:29

Els vertaders dimonis que haurien d'haver anat a la pressó son uns altres que tots coneixem per les implicacions amb la corrupció, i aquets i haurien d'anar per quedar-hi un temporada, tot i que crec que tot el personal de confiança, asessors, mestres de escoleta, llepaculs i totes questes males herbes, les duríen qualque panadate per pagar-li els favors.

Picaforter

Edifici biblioteca Can Picafort

Picaforter | 23/09/2010, 07:08

Se está construyendo la nueva Biblioteca de Can Picafort, con dinero del Gobierno de España, esto repercutirá en más gastos para este Ayuntamiento, y también en trabajos para los de Can Picafort Unit, a los otros que nos parta un rayo. Esta es la manera de hacer de estos sinverguenzas del CPU, los que no tengan oportunidad esta vez y hace... pues a lamerles el culo como han hecho siempre.

Quijote

POLITICA DEL PP

Quijote | 22/09/2010, 20:49

El Alcalde quiere ayudar a dos personas, creo que no son minusvalidas, a costa de la gente que nunca ha tenido la oportunidad de trabajar. Que sea todo por las monjas. Con la iglesia hemos topado. (Quijote a Sancho).

Vilero

Habemus Pinochus

Vilero | 20/09/2010, 15:49

S'ha de tenir la cara molt dura, o no tenir ni mica de vergonya perqué un dia rera l'altre les demostrin en fets reals i contundents les pinochades que fan per mantenir-se a quasevol preu a costa dels demés.
No vull ser pesimista, peró encara que les llistes del PPCORRUPTE vagin plenes d'imputats o de condemnats guanyará, tot i aixó val la pena destapar les corrupteles.

Maqrgalidà

VERGUENZA

Maqrgalidà | 14/09/2010, 09:36

Debería caerseles la cara de verguenza a estos gobernantes del PP-CPU, históricamente han actuado en función del clientelismo, nunca les ha interesado se justos. La escoleta es una prueba más de su mediocridad, de su ceguera, de sus despotismo, de su desfachatez. Les importa un rábano el café para todos por igual. Aquí en vez de primar el proyecto educativo y el futuro de nuestros pequeñajos, ha primado otra vez su interés egoísta y partidista.Menos mal que vosotros lo denunciais y lo haceis público.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb