PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

Escoleta infantil amb personal a la carta...

beagm | 20 Agost, 2010 21:23

Una vegada més l’actuació per part de l’equip de govern en aquest assumpte deixa ben clar, que els importa ben poc el projecte educatiu, que nosaltres entenem que es prioritari. El que queda ben clar es que  prima el clientelisme i partidisme al qual ens tenen per desgràcia ben acostumats.

De la lectura de l’informe “a la carta”, que han anat a cercar,  perquè és un informe a la carta; per tombar les nostres reclamacions volem dir, que és d’autèntica vergonya, d’autèntica vergonya, perquè  una vegada més se’ns “ningunetja” i es cerquen arguments buits de contingut, per dir que no estam legitimats i impugnar uns acords que clarament són injusts i van  en contra dels principis de igualtat, capacitat i mèrit, que ha de presidir la funció pública. ( Servei públic, gestionat de forma indirecte).

No sols diu això aquest escrit, sinó que a més a més, aquest  “personatge” que elabora el informe”,   considera convenient entrar en el fons de la qüestió sense coneixement de causa o mal informat, tot s’ha de dir. Entre altres “perles” diu: (  i llegiré textualment).

“Aquesta clàusula s’ha de plantejar dins l’entorn econòmic i social que envolta tota la qüestió. Les treballadores han prestat els seus serveis a la guarderia de Santa Margalida, guarderia que amb l’entrada del servei de l’escola d’educació infantil de 0-3 anys, ben segur desapareixeria, es clarament una intervenció de l’activitat municipal en l’activitat econòmica de l’entorn de les seves competències”.

Fixau-vos que parla de la guarderia de Santa Margalida. Quina??? Com que desapareixerà? Recordeu que al nucli urbà de Can Picafort hi ha una municipal i que sapiguem les privades no han desaparegut...

Sense més dilacions i amb el respecte degut, no vos pareix que aquest fet aquest informe i ha cobrat de l’Ajuntament la té ben dura a sa cara??? I tot això perquè?Per què aquest informe mercenari?

Molt senzill, perquè volen que l’empresa adjudicatària del servei de l’escoleta municipal es faci càrrec de la contractació de dues persones a dit. Desconfiant així, d’un informe signat pel secretari de l’Ajuntament, on es taxatiu respecte la il·legalitat d’aquestes contractacions.  i “la causa magna”, perquè no vos puguin acusar de prevaricació, ja que, dicteu una resolució arbitrària en un assumpte administratiu, sabent que aquesta resolució és injusta, incomplint així els deures del funcionariat. Fet que ens sembla molt lamentable, i que indica  un abús d’autoritat propi, discriminant al ciutadà i a l’administració.  

Comentaris

Miquel Cifre

llei de dependència

Miquel Cifre | 03/09/2010, 08:26

En aquests moments a Santa Margalida hi ha reconegudes 96 prestacions a persones amb discapacitats, aquesta Llei aprovada durant el primer govern ZP, se va aplicant poc a poc, però al manco arriba als més necesitats.

Vilero

Mal pel cap

Vilero | 03/09/2010, 01:07

Entre pirates i enmascats estem ben atrreglats. Tots chupen del mateix botellot i fan feina pel gran senyors feudal que les te com a criadets que no saben fer feina per ells mateixos.

paidosfera

Educació

paidosfera | 02/09/2010, 14:19

El PIRATA ara em vol donar classes de geopolítica.
Primer hauries d'aprendre a llegir bé, per a així poder contestar-me correctament.
Desprès, vull demanar la retirada del comentari del PIRATA, per insults, o en su defecte les seves disculpes. Entenc que aquest espai no té aquesta funció.
Això és el que ens espera amb la dreta rància que tenim. Persones que no saben debatre sense insultar, com sempre els molesten les paraules i el seny.
Gràcies a tots i a totes.

paidosfera

Al abordaje

paidosfera | 02/09/2010, 00:45

Aquest pirata ha perdut el barco...
Segurament ZP també ha perdut el seu i amb el que duu no arribarà a bon port... PIRATA, tot i així prefereixo al pitjor ZP que a RJ.
Després, et veig intranquil amb aquests comentaris, el dictador va morir fa anys, sento que t'hagis quedat sense capità, pero les regles del joc són així.
PIRATA te veig molt perdut, a Afganistan et recordes que ens va enviar el del bigote repeinado i no ZP, hauries de llegir més el diari. Tio el teu comentari té moltes incorreccions, perquè el petroli era a Irak, tu et vares creure el tema de les bombes nuclears, jaja!!
POBRET. DERRES PIRATA.

Miquel Cifre

LLIBRE

Miquel Cifre | 31/08/2010, 12:14

Per cert vos record que el proper divendres, sa presenta el llibre "per les venes d'un poble" del que són coautors en Rafel Bordoy i en Toni Màs,´serà a les 20,30 a l'auditori.

paidosfera

Y esto es una TOMBOLA

paidosfera | 30/08/2010, 20:59

El cuento de siempre...Gracias al alcalde del municipio vamos a bajar las tasas de paro entre el clero español, ¡bravooooo!
Si Aristóteles levantará la cabeza...De vuelta, para quedarme...

Miquel Cifre

Proper curs escolar

Miquel Cifre | 30/08/2010, 10:15

En aquests moments el que heuria de preocupar és el l'inici del curs, pel que veig no pareix possible que se pugui començar a temps, hi ha que acabar les obres i a més dotar de mobiliari i els euipaments adients per el nou centre. Tambè hi ha que tenir en compte que tot serà nou, ja que l'empresa que gestioni el servei ho ferà per primera vegada. Esperem que els plaços siguin els correctes i que el projecte educatiu sigui el adecuat.

EL PIRATA

EL PIRATA

EL PIRATA | 29/08/2010, 18:46

Sois unos incrédulos los socialistas, me echabais de menos? porque habéis borrado los comentarios realizados por mi? vaya dictadores que sois.
Bueno, en respuesta de cifre? pa que coño habéis ido y sobre tu cifre a favor de Burkina faso? a caso no tenemos problemas en España y aquí? eso se llama el mal del socialismo, os queda poco para perder y echar a llorar...jejeje

Socialista

QUE COSAS

Socialista | 27/08/2010, 08:33

En la salutación del programa de fiestas, nuestro alcalde dice: "...perquè sabem que ells són el futur del nostre poble, que treballem perqué puguin fer els seus estudis amb unes instalacions adequades i modernes, com l'escoleta que estarà a punt d'aquí poc temps..."
Pero a mí me salen unas preguntas es clara: Con qué proyecto educativo? Pero es que estos del equipo de gobierno tienen formación intelectual suficiente para determinar algo en temas de educación? Porqué este pueblo tiene que pagar siempre los capritchos de iluminados? Porqué...

Vilero

ESCOLETA

Vilero | 26/08/2010, 15:23

Aquesta ha estat sempre la doble moral de la dreta. I si ara l'empresa que fa feina la dona del batle Martinet tancas, per aquesta regla de tres l'ahuria de col.locar a l'ajuntament, i jo insensat ma deman, tambe i col.locaria als qui no son del PPCPU?

Miquel Cifre

Vergonya

Miquel Cifre | 23/08/2010, 07:10

Les manca pero els sobre mediocritat i polisonade, venen fent el mateix de sempre els importa un rave la ciutadania, nomes els preocupa la seva corpora.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb