PSIB-PSOE Santa Margalida

CAN PICAFORT, LA VILA, I SON SERRA. "Ens mantindrem fidels: per sempre més al servei d'aquest poble." (Salvador Espriu). Per contactar amb nosaltres. Twitter:@StaMargalidaPSIB. Facebook: Socialistes de Santa Margalida: Can Picafort, La Vila i Son Serra.

Amb el tema de l'escola encara estem igual!!!

beagm | 21 Octubre, 2007 11:12

 Encara a hores d’ara a Ca´n Picafort, la nova Escola Pública que es té prevista està a l’espera de dues noves propostes de solars per la seva ubicació, doncs, són condicions que la Conselleria d’Educació ha demanat al nostre Ajuntament, per poder iniciar els tràmits corresponents.  

Com vos diem, per continuar amb dita tramitació han d’enviar, en concret,  a Direcció General de Planificació de Centres Educatius, amb la màxima brevetat, dues propostes més de solars amb la superfície mínima per un centre 6+12, com és que es té previst construir a Ca’n Picafort, és d’uns 8.100m2.

Es cas que denunciem els socialistes és el fet que no hi ha cap terreny per poder ubicar-la que complaguin els requisits que exigeix dita Conselleria, degut a la política salvatge de construcció desmesurada duta a terme en els darrers anys al nostre municipi. A més de la poca agilització que sembla demostrar l’equip de govern per resoldre  aquesta necessitat primària.

 Nosaltres amb aquest tema estenem la  nostra ma, per tal d’aportar ajuda, procurant que les diferents agrupacions municipals, juntament amb tota la comunitat educativa participin d’un tema tan bàsic com és el de l’educació, demanant als plens vàries vegades, a través del nostre portaveu Miquel Cifre, la creació d’una comissió especial de planificació de centres educatius, amb la funció de preveure amb antelació altres centres educatius, que haurem de necessitar a tot el terme.  Ara bé aquestes propostes no són ben acollides per l’actual equip de govern.

Per aquests fets arribem  a la conclusió que amb el tema de l’Escola...Encara estem igual!!!

Comentaris

Estorat

PAC

Estorat | 07/11/2007, 11:40

El Pacte ho va prometre, peró el Senyor Matas, PP-CPUpp, no les convenía perque així se perjudicaba a un cert sector molt estimat per el PP de Can Picafort, i és clar ho varen desestimar oportú, de fet varen tenir temps de dur-ho a terma i qué? Promeses, fotos, més promeses, peró bé el que si han arreglat ha estat tot el que feia referència als seus cap-pares de Can Picafort que les donaben suport ja que si no els tellaven el coll. Com exemple basta pegar una ullada a les NNSS que volien aprobar.

Francisco

PAC

Francisco | 07/11/2007, 09:47

no entenc res de res no era el Pacte el qual va donar el ok en el 2000 i ara per què diu que no?
hi ha algun problema constructiu ?perquè el tema de no trobar metges ara no fa al canvi en la qualificació

Jesús

PAC

Jesús | 07/11/2007, 07:29

Las promesas del P.P. y C.P.U. valen menos que las promesas de Judas.
Y por cierto ¿Como tiene la auditoría Martinet?, ¿y el mejor plan de embellecimiento de Mallorca?.

EX CPU

Grave

EX CPU | 07/11/2007, 00:31

Encima se rien del pueblo y lo celebran con fiestas en la finca "des guixé". Ya sabeis ellos tienen seguro privado y no necesitan el PAC, además tienen un médico en familia que les está muy agradecidos porque así los turistas de los hoteles no podrán ir al PAC y tendrán que ir a él con el consiguiente pago de la elevada factura. Todo queda en familia, por algo fué presidente del CPU.

Interessat

PAC - CENTRE SALUT

Interessat | 06/11/2007, 21:00

Els madataris del PP abans de les eleccions prometen un PAC en Can Picafort. Ara resulta que res de PAC. Els veïns de Santa Margalida hauran de seguir desplaçant-se al veí PAC de Muro per a les urgències sanitàries fora de l'horari habitual. ( Notícia publicada per UH amb data d'avui).

Així a Muro hi ha un PAC, un hospital, un institut, una piscina municipal i altres instal·lacions esportives i culturals.
A Santa Margalida ja sabeu el que hi ha: obres, plurifamiliars, solars requalificats i, sobretot, “interessos”.

EX CPU

Escuela Nueva

EX CPU | 04/11/2007, 20:44

Nadie de la Asociació de Padres y Madres de alumnos se atreve a pedir responsabilidades al equipo de nuestro ayuntamiento. No será que en dicha asociación hay mucho cpucorrupto que compra y vende a presidentes y presidentas?

Pepe

2007 -1789

Pepe | 29/10/2007, 16:57

Precisament socialista antes que... Al debat sobre el tema els regidors del PP varen dir que això de no anar com Corporació als actes religiosos no podia ser per que d'aquesta manera no tendrien un lloc preferent.
Ells vaig dir que no passava res que el cristianisme predicava la igualtat i que seria de bons cristians mesclar-se amb la resta de creients.
Encara que aquest temes ja no els tornaré a presentar aquesta legislatura (he perdut i ja està) si que presentaré altres temes per avançar cap a un estat laic,al manco vull estar a l'altura de França 1789.

Socialista antes que ...

REsposta a Liliput i altres herbes

Socialista antes que ... | 29/10/2007, 01:12

Ja s'ha dit que és un tema molt copmplexa per tractar-lo per el foro, peró intentaré fer-ho un poc més, tot i que ja sé que ho faig amb el perill de que me diguin. "quien no entiende esto que se vaya a su casa", o que "somos ignorantes y desde allí intolerables", molt lluny del meu pensament.
No ens ensenyes res de novedós quant afirmes que els musulmans reconeixen que la Revelació ha estat feta a Abraham, Moisés, Jesús, peró has de saber que cap d'ells ha estat el profeta definitiu, es a dir, ni tan sols Jesús, al contrari dels cristians, i que també reconeixen a María com la mare de Jeús, una gran santa.
Tot aixó ja se té estodiat. Al igual que les prátiques, el cel coránic, on hi ha de tot, l'existència dels àngels, i fins i tot els tres pilars fonamentals: almoïna, dejuni i pel.legrinatge a la meca. Cert que l'Alcorá és un llibre inspirat per Alá, peró a diferència del nostre evangeli, el seu és un llibre tancat, es a dir, no se pot fer cap hermenéutica, i d'aquí arranca el fonamentalisme i el seu sometiment a l'Alcorá, que és el que significa la paraula islam. Per tant no podem posar la nostra cultura europea cristiana a dins el mateix sac que la cultura oriental islamista. l'islam ha de canviar molt i aixó només pot fer-ho des de Europa, la crisis de educació, la manca de cultura, els porta a la violència, al dessarralement i a les condicions precàries. per ells el valor exclusiu només és instaurar l'islam, mal sia amb la guerra santa. Per el mon occidental, la pau és un valor absolut, com la llibertat, la justicia i per tant cal donar una passa molt grossa i sempre som nosaltres. Fins i tot a Turquía l'islam encara és molt fort, encara se canvien les lleis pró no se compleixen, nosaltres per canviar lleis no necessitem obrir l'evangeli, ja que no és una dimensió política.
D'aquesta manera queda clar que per ells la questió de la integració se fa molt dificil, per els musulmans el pecat major és innovar(recordau la Fatua). El secularisme esdevé impossible, tant sols des de Europa.
Aixi, idó que cada qual revisi els seus coneixements adquirits i reconegui fins fins quin put arriba la ignorància per tal d'evitar fer de xerrameques.
A reveure

Socialista antes que ...

Laïcitat

Socialista antes que ... | 29/10/2007, 00:41

Pepe:
És cert que no tenim el nivell de França, i encara manca temps per assolir-lo i cert que a Espanya tendriem que canviar moltes coses, encara no ens hem adonat bé del que vol dir Estat aconfesional. Cal caminar-hi peró el tall no se fará d'avui per demá. Jo entenc que ni s'ha de acudir en comissió ni en consistori, simplement pertany a l'ambit de lo privat, i tampoc s'han de asseure a un lloc preferent, i moltes altres coses més. Cal seguir lluitant per aconseguir-ho, malgrat els solcialistes a vegades no hi participin.

Josep LLuís

Cultura

Josep LLuís | 28/10/2007, 22:38

He entrat per primera vegade al vostre blog, i vos don l'enorabona, sou uns blocaires de nivell. Se veu que a Ca'n Picafort no només si respira ppcorrupció o cpucorrupció, que és el mateix. Hi ha que veure aquesta beagm! Lo dit, enhorabona a tots i a totes.

Agnóstico

a Liliput

Agnóstico | 28/10/2007, 22:12

Con todos los respetos, pienso que no das pie con bola. Que el Islam reconoce la figura de Jesús (a quien nega la figura divina) es algo más que conocido, como también que actualmente hay un gran número de estados ISLÁMICOS, en los que la tolerancia y el laicismo (salvando honrosas excepciones) brilla por su ausencia y en los que el integrismo es la corriente predominante (y eso no puede atribuirse primordialmente, como hacen ciertos sectores de la izquierda) al sentimiento anticolonial o anti-primer mundo. Guste o no, es así. Si aquí podemos debatir sobre estos temas es porque vivimos en un estado laico, y por tanto de tradición cristiana. El Islam preconiza la Yihad, que puede ser entendida como una simple voluntad evangelizadora o como una guerra santa, y el hecho es que de cada vez más predomina la segunda acepción: extender el Islam a la fuerza, sobretodo en aquellos territorios, como España, que entienden que deberían ser devueltos al Islam. Personalmente, no estoy en contra de ninguna religión, pero pienso que el laicismo debería ser un valor fudamental de nuestra sociedad. Lo anterior no me impide reconocer la importancia cultural del cristianismo en nuestra sociedad; es decir, su sistema de valores, las fiestas originariamente religiosas, el laicismo (nacido del pensamiento de origen cristiano), etc. Pienso que forman parte de nuestro acervo cultural y que deben mantenerse. Pero lo anterior no debería impedir la separación entre estado y religión; tan reprobables me parecen los intentos de la alta jerarquía de la Iglesia para forzar al conjunto de la sociedad al cumplimiento de determinadas normas que considera correctas,como también la actitud de determinados líderes islámicos de España y de un numero importante de sus fieles. Y guste o no, la gran mayoría de estados islámicos actuales están muy lejos del laicismo.

liliput

per Socialista antes que...

liliput | 28/10/2007, 17:17

NO es cierto lo que dices con respectoa los practicantes del Islam y nuestra religión, por qué no te informas mejor, Jesús, el nuestro, aparece en su libro sagrado como un gran profeta, llamado Isa, su madre, nuestra virgen MAría como una mujer inmaculada, la llaman Myriam, y así podría seguir. Revisa el ISlam, a los que no toleran, a los que MAhoma considera sus enemigos son a los judíos no a los cristianos.
Somos ignorantes y desde allí intolerantes.
Mejor informarse antes de hablar.

Article

Hola de nou

Article | 28/10/2007, 16:10

Socialista antes que...
Estic d'acord amb el que dius de laïcitat per tothom, ara hem de ser conscients de que mentre a Espanya estam molt allunyats de ser un estat laic com França on èticament no han tingut cap problema per prohibir el vel islàmic. A Espanya s'haurien de canviar molt de coses, jo estic disposat; classes de religió catòlica, col·legis concertats,sosteniment econòmic de l'església... No em pareix just exigir laïcisme als més dèbils, començem pels més forts.
Sobre el tema del vel tens un article i debat a nostre blog (enllaç).

Socialista antes que ...

Laïcitat

Socialista antes que ... | 27/10/2007, 22:41

Crec que tal volta no me explicat correctament, o és veritat que mesclat dues idees un poc distintes: es a dir, cert que no té perque haver-hi cap crucifix a l'ajuntament, ni a l'escola, ni a qualsevol altre dependència pública, ni tampoc els ministres jurar sota els evangelis. La questió que volia ensatar era un poc el tema de la laïcitat per tothom, també per els nous vinguts que professen altres religions. La nostra religió dintre de l'esfera islamista és molt poc tolerada, i els nostres signes ho son manco, i en canvi nosaltres hem d'acceptar els seus costums i els seus signes religiosos. Que en deis de les empreses que han de donar tempslliures per complir amb el deure sagrat del Ramadán,o del famós vel islámic,de la ablació de clitoris o els casaments a la força, peró si alguna vegade voleu visitar una mezquita vos obligaran a llevar-vos el calçat abans de entrar-hi, i podríen citar-ne molts més de exemples.
Estic ben d'acord amb una ètica civil denocràtica, crec que és necessària per a tothom per tal de garantir els drets. Bé ja basta no vull maretjar a ningú, però crec que si algú de forma educada i respectuosa no encerta amb el tema de debat no cal que sigui expulsat a casa seva, o der-lo a fora. sembla el blocaire Sartre, li manca un poc de educació per la ciutadanía. Bona sort a tothom.

Sartre

Crucifijo

Sartre | 27/10/2007, 20:15

O es que en las sacristías hay alguna foto de algún político? O es que en la Ilgesia hay alguna estatua de algún político? Pues no, logico, por la misma regla de tres en la casa del pueblo no debe de haber crucifijos y punto, quién no entiende esto mejor que se vaya a su casa.

Pepe

Mescles temes

Pepe | 27/10/2007, 15:14

Pens socialista antes que...

Hem d'anar cap a una societat laica, on no s'ha de mesclar les actuacions i els espais de domini public amb creences personals.
Això no té res que veure amb llevar ciris de processons, o convertir esglésies en mesquites.
Estam parlant d'un crucifix a un saló de plens, no a una capella o esglèsia

Socialista antes que Marsista

Laïcitat

Socialista antes que Marsista | 27/10/2007, 00:05

És clar que s'ha de separar el "trono de l'altar", tot i que sembla que ni a un ni a l'altre estan per fer-ho. La novetat d'aquesta época s'afirma en rotunditat per la negació de l'anterior: és veu clar el que és deixa peró en canvi, no s'afirma ni és veu clarament cap a on anam. La nostra societat ha canviat , ha perdut la uniformiat ideológicoreligiosa que la caracteritzava, i aixó se fa ben palés a una Mallorca que s'ha convertit en un punt de trobada de tota mena de gent.
Personalment crec que tothom té els mateixos drets a creure el que vulgui. La fe ha de deixar de ser un fet sociològic per esdevenir un fet personal: respecta a tota altra creença, sempre que no vagi contra els drets humans i els límits de la convivència i del que es raonable. Hi pot haver-hi un perill que cal tenir en compte, i és tot i que sembla correcta llevar el crucifix de l'escola i altres signes, com per exemple aguantar el ciri a les processons, peró pot ser que buidem els nostres signes de identitat mil.lenària, cultura, religió i ens obriguem a donar pas als signes dels altres. les nostres esglésies haviat se convertirán en mezquites. I no tenc rés en contra dels musulmans, budistes, hinduistes etc.. en el fons tots formen l'aldea global, amb aixó només vull dir que cal defensar lo nostre de manera digna.

Garci

Re: Amb el tema de l'escola encara estem igual!!!

Garci | 26/10/2007, 20:44

Personalment crec que és un tema tan absurd que no se a que ve no voler separar església d'estat. Hauria d'estar superat fa anys i que no és ni serà superat fins d'aquí molt. Lo que ha passat a Pollença és molt trist. I tot en connivència del PSM i PSOE locals. No se quina justificació pot tenir. I en quant a no tractar-lo a un bloc no ho entenc, és un tema com un altre, i ha de deixar de ser tabú per poder avançar-hi.
Salut.

socialista apóstata

religiones e instituciones públicas

socialista apóstata | 26/10/2007, 20:08

un español musulmán puede ser presidente de los españoles?
un alcalde apóstatado?
se separa la confesionalidad con las funciones públicas?
el socialismo debería de estar separado de instituciones de derechas como la iglesia católica y no por ello un socialista no puede tener su fe y su creencia pero lo doctrinal socialista no viene en el mismo sitio que el imperio vaticà-

Pepe

Laïcitat

Pepe | 26/10/2007, 19:38

Hola bea gràcies per la teva aportació, pens que qualsevol debat es pot fer al bloc. És més pens que tu l'has resumit perfectament; no es tracta de ser creient o ateu, de ser pro o contra església.
Simplement a les institucions públiques per garantir el respecte a tothom no ha de haver símbols de cap creença. No s'ha de mesclar creences personals amb l'àmbit públic.
I això no només el diu un ateu com jo i una catòlica com tu, el diu tot un senyor teòleg jesuïta com José María Castillo que vaig citar al ple sense éxit.

beagm

Re: pep

beagm | 26/10/2007, 18:31

Sa veritat és que pens que el debat és molt profund com per fer-ho al bloc.
Si bé, has de saber que jo me consider creient i a més a més socialista. Tot i que hi ha gent que té per costum identificar PP= església, PSOE= contra església.
Al mateix temps també crec que això ha de ser una lliure elecció personal. Les Institucions com a tal no haurien de manifesar-se. Es a dir, han de ser laiques, pero alhora garantir el respecte de les distintes confesions religioses.

Pepe

Gràcies per vostres opinions

Pepe | 26/10/2007, 15:36

Gràcies Miquel, Furi i socialista pels vostres comentaris.
Pens Furi que una missa no és com un acte qualsevol d'altra associació, té uns destinataris que són els creients i un significat espiritual, per tant per respecte tan als que no som catòlics com als que sí són pens que l'Ajuntament ha d'anar en comissió (els regidors que vulguin) no en corporació, com s'ha fet a Palma. Anar per tradició és una manca de respecte.

socialista apóstata

laicidad

socialista apóstata | 26/10/2007, 13:18

ja! todo muy bonito pero sabemos que los curas siempre logran hacer lo que les parece como si todavía conservaran privilegios medievales asi que mejor separar bien las cosas.
apoyo la propuesta

ex-pp

Para Guevara

ex-pp | 26/10/2007, 13:03

Gracias por tus extensas aclaraciones, la verdad es que mi comentario vino por haberlo leído en el periódico y allí se daba hasta el nombre de la funcionaria del Consell que me parece recordar decía que era política.
De todas formas, es bueno ver cuando técnicos que no se dejan manipular por el gobierno de turno sino que realmente opinan desde su profesión y no desde que le "den órdenes" hacen bien su trabajo y si además existen políticos, como es ahora el caso en el Consell, que se ocupan de preservar el territorio en todos sus aspectos es para darles una gran enhorabuena.
AH! también decía el periódico que era la misma funcionaria que había dado el no definitivo al campo de golf y al mega hotel en Son Real.

Furi

Evidente

Furi | 26/10/2007, 11:56

Creo que lo que planteais es una postura coherente y lógica, debe de haber una separación clara entre Iglesia y Instituciones públicas. Ahora bien, yo creo que hay que tractar a la Iglesia, como tractaríamos a cualquier asociación del municipio, en el bien entendido que sí estas invitan a la clase política a asistir a un acto, pués porqué no asistir a algún actos a los que invite la Ilgesia? Entiendo que ésta asisténcia a sus actos puede entenderse igual que las otras, aunque uno sea no practicante, agnóstico, ateo,... Solamente significa asistir a una invitación que se ha hecho.

Miquel cifre

laïcitat

Miquel cifre | 26/10/2007, 07:14

Crec que avui haver de parlar d'aquest tema quan menys és un poc trist, crec que tot això heuria que estar més que superat, ja que les separacions entre una cosa i l'altre, son més que clares. El que pasa, i jo no heu entenc, és que alguns pensen que de aquesta mescladissa s'en pot treura profit polític, i no tenen cap mania ni una, i per això perdura aquesta actitud. Avui hi ha moltes de persones que públicament es peguen cops pel pit, però desprès per darrera claven la guinaveta a qui poden, i aquests són masa perillosos, però tenen una certa bula en la seva actuació. Pens que la por, encara està ben arrelada a certa part important de la societat civil, i això explicaria en part( per jo no heu justifica) aquest tipus d'actitud de "i quin mal fa".

Article Laïcitat

Laïcitat

Article Laïcitat | 25/10/2007, 22:21

Hola bona nit des de Pollença, gràcies pels teus comentaris Bea. Avui vostres companys al ple m'han deixat sorprès presentavam una proposta de laïcitat i només l'he votat jo a favor, PP-UMP ha donat llibertat de vot i tots ( si no m'equivoc crec) han votat en contra, mentre que UM_UNPI_PSOE_PSM s'han abstingut en bloc sense explicar-se ni llibertat de vot ni res, això m'ha deixat en estat catatònic (

Només amb els vots de PSM i PSOE hagués sortit la proposta endavant (6 a 5), la veritat que pens que no ha estat una actitut coherent amb els ideals del PSOE, podeu llegir la proposta a l'enllaç. A Palma l'actitut del PSOE ha estat molt diferent.
Sense voler posar-vos en un compromís, què pensau del tema?

Guevara

Aclaraciones a ex-PP

Guevara | 25/10/2007, 16:59

A título informativo, algunas aclaraciones:

a) No adelantemos acontecimientos: ún no se ha declarado BIC la Iglesia y su entorno (los solares de los hermanos Monjo y otros).

b) los funcionarios del Consell que harán ese trabajo no son del PSOE, ni del PSM o de UM, sino simplemente funcionarios que llevan a término este trabajo como profesionales, y no como políticos.

c) El departamento del Consell en el cual trabajan esos técnicos (Patrimonio) no depende de políticos del PSOE, sino del PSM, que son los que han decidido asumir políticamente esta responsabilidad e impulsar la iniciativa.

d) A pesar de lo anterior, nadie puede negar la colaboración y buena disposición del área de Territorio (dependiente de políticos del PSOE)en este tema y su impulso decidido a temas tan importantes como la paralización del campo de golf.

e) Todavía no está claro que ninguna institución deba indemnizar a nadie, aunque lo cierto es que los propietarios podrían tener derechos adquiridos al haber presentado una solicitud de licencia de obras para construir en terrenos urbanos.

f)Tanto el PSOE com Independents han presentado otras mociones solicitando la restricción o imposibilidad de la construcción de pisos en el núcleo histórico de Santa Margalida. Además los Independents ya presentaron a pleno una moción para que se declarasen BIC estos terrenos. Todas estas mociones, presentadas hace pocos meses, no fueron aprobadas por el equipo de gobierno (PP y CPU).

g) Los redactores de la normas del 86, al igual que los redactores de las actuales, que han visto frenada su tramitación, son técnicos contratados por los equipos de gobierno, que siguieron las directrices de los políticos del equipo de gobierno. Seguir determinadas directrices es habitual, gobierne quien gobierne, otra cosa es que, como se ha dicho, más que seguir directrices se hayan cumplido órdenes. Los que estén en el meollo sabrán que ha pasado realmente.

Pere de Son Real

Son Bosc

Pere de Son Real | 25/10/2007, 15:19

Ara segur que pnesen fer el camp de golf a Son Bosc, a la vora de s'Albufera, ja varen destossar les dunes per fer un hotel de cinq estrelles d'un tio del portaveu del PP, i ara també els mateixos sa carregarán la fauna del Parc Natural. Vergonya

Miquel Cifre

Avui fa 25 anys

Miquel Cifre | 25/10/2007, 12:27

Aqell Octubre de 1982 significar un canvi històric per els ciutadans, arribava el Partit Socialista al Govern els reptes eren molts, les dificultats més,... Avui tenim un país absolutament canviat, la lluita d'aquells anys crec que ha servit per modernitzar i democratitzar les institucions, encara que fa falta molta de feina ja que la construcció d'una democracia no s'acaba mai, sempre hi ha que fer coses. Però al manco es bò tenir memòria, segur que molts dels participants d'aquest foro no eren nats en aquell any de 1982. Salut

Pepe

Rajoy

Pepe | 24/10/2007, 16:06

Todavia no se ha enterado del famoso metro acuático que nos hizo el Señor del Palacete, este que se ha fugado a vivir de los favores de la ecotasa.

ex-pp

solares cercanos de la iglesia de la Vila

ex-pp | 24/10/2007, 11:58

Enhorabuena a la funcionaria del Psoe del Consell que declaró BIC a los solares de los hermanos de Monjo, o sea no se podrá construir una finca enorme de pisos entre la iglesia y la carretera, pero y ahora hablan que hay que indemnizar a los propietarios porque era suelo urbanizable desde 1986, quién pagará la indemnización? nosotros! o los funcionarion que en el 86 no "vieron" que la iglesia ya estaba allí.

Basta ya

Al tiempo

Basta ya | 24/10/2007, 06:33

Pronto lo que harán los del PP CPU, será promocionar un nuevo campo de golf en la zona de Can Picafort, con la excusa de tener terrenos cedidos para escuelas, ya vereis, está al caer. Otra vez negocio para los amigos y las migajas para los ciudadanos, está claro de cada día más a quiénes protegen estos individuos. Solamente son capaces de gestionar sus trajes, sus comidas, sus juergas, sus procesiones y poca cosa más...

Uno que no votará al PP

Rajoi... oi oi o i

Uno que no votará al PP | 24/10/2007, 06:28

Rajoim viene a Mallorca y habla de los problemas de Barcelona con sus trenes de cercanías. Es que uno ya no sabe que pensar del personaje, tenia a pocos metros el desastre del "litro" de Palma que está cerrado por el agua.....Tenía a su lado a la Estarás y a la Cabrer, sin sonrojarse i tan panchas, ah y también la Salom. No es extraño que contaran tantas mentiras con lo de los atentados, aunque no sé si a mentiras aún les gana el Segura.

Garci

Re: Amb el tema de l'escola encara estem igual!!!

Garci | 23/10/2007, 21:44

Enhorabona per fer d'aquest bloc un lloc de debat i de participacció. Endavant amb la vostra tasca.

soy socialista

otra vez enchufe

soy socialista | 23/10/2007, 18:30

a que se lo dieron a Kairoz
y la Mria rosa Pastor se entera para decidir sobre los concursos de oferta educatiuva?

sanaveta

concurs

sanaveta | 23/10/2007, 17:57

no te equivoques ex-pp, la propietaria de Kairós va con el viento, también dice que es del psoe y además machaca a la gente que trabaja para ella

ex-pp

tema de concurso para aula de adultos

ex-pp | 23/10/2007, 17:42

Bea, tienes idea de quién ha ganado el concurso para el aula de adultos?
seguramente será la amiga de maria rosa, la dueña de la fundación Kairós, pero sabes algo más?

Premsòmetre

Re: Amb el tema de l'escola encara estem igual!!!

Premsòmetre | 23/10/2007, 17:12

S'acaben els
adjectius
http://paper.avui.cat/article/opin
io/103247/sacaben/adjectius.html

primo segundo

Hace el primo

primo segundo | 23/10/2007, 16:36

Un buen primo está hecho este Rajoy, y además de hacer el primo para los fatchas, es el hazmereir del país, de pensar que este podria ser presidente del gobierno, más me convenzo de que en marzo tiene que ganar Zapatero y la izquierda.

Eloy

Premio Nobel

Eloy | 23/10/2007, 16:26

Propongo a Mariano Rajoy.

Ex CPU

ESPE

Ex CPU | 23/10/2007, 16:24

Ja no en faltaba d'altre, ara resulta que na Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid, aquella que segon va dir el sou no li basta per arribar a final de mes, resulta que també té un cosí.
"Vivir para ver"

Ernest

Els cosins del Senyor Rajoy

Ernest | 23/10/2007, 16:09

Sense anar més a lluny els teniu a Santa Margalida: Martí, Pastor, Rodriguez, Miquel des Vidres, Bernat, Nofre de les festes, Pere de la brutor i la miraflores de la incultura, No ni ha més1!

Pere de Son Real

Premsòmetre

Pere de Son Real | 23/10/2007, 15:58

Els adjectius ja s'habien acabta molt abans, i degut al famós 10% de la cúpula de Convergència i Unió i ara els substantius queden per ZP. Vergonya: CIU+PP igual a coruupció pura i dura, i sino mirau el metro acuátic de Palma, el primer del món i el seu proragonista principal ha desaperagut.

MIRANDA

Lo primero

MIRANDA | 23/10/2007, 11:11

En cualquier comunidad civilizada, se da importancia a la educación, esta es un valor de referéncia.Aquí en este pueblo no, las pruebas son contundentes, quién ha querido verlo lo ha visto, hace demasiados años que la educación está en un segundo plano, si bien en época de elecciones habitualmente el PP y CPU han contado lo de siempre... La realidad pero es otra bien distinta, hasta cuando tendremos que quejarnos en silencio la mayoría de nosotros, mientras unos pocos tienen que defender nuestros intereses, creo que este comportamiento es lamentable.

Pepe

Companys de barricada

Pepe | 22/10/2007, 23:04

Bona nit des de Pollença ja us hem afegit a nostres enllaços. Només tenim dues categories; Pollença i companys de barricada, evidentment estau a la segona.
A veure si entre tots tancam les barreres entre política i ciutadania.
Salut

Salud

PAC

Salud | 22/10/2007, 22:09

No puede ser un Pac, pues tinen que beneficiar a los médicos locales, leáse el ex presidente del CPUpp, éste que buscaba votos llevando enfermos e impedidos a votar.

de cas metge

Es pac o no

de cas metge | 22/10/2007, 21:38

Corren uns rumors de que el Pac nou, no és um Pac. Què té de cert això?Si es com diuen me resulta indignant que enganin amb el personal. Tant amb el tema de l'escola, com el del Pac.Així i tot me podeu aclarir?

Fuera monopolios

Farmacias

Fuera monopolios | 22/10/2007, 21:33

Es un monopolio protegido desde el gobierno. Sólo se rigen por criterios de ventas, les importa poco el dar un sevicio correcto ya que lo demuestra que en verano que tienen muchas ventas no les molesta hacer guardias y en invierno si. La policia no tiene ninguna obligación de atender las urgencias de las farmacias, son los farmacéuticos que deben de establecer las medidas correspondientes y fuera rollos.

Urgencias

FARMACIAS DE GUARDIA

Urgencias | 22/10/2007, 21:14

Me podrían responder el Alcalde y los concejales del ayuntamiento a las siguientes preguntas:

¿de que sirve hacer un PAC en Can Picafort, si después para comprar los medicamentos durante el turno de guardia debo desplazarme a Muro?

¿cuál es la intervención del ayuntamiento para autorizar los turnos de guardia de las farmacias?

¿Porqué en Santa Margarita no hay siempre una farmacia de guardia?

¿ porqué en verano – que el negocio es más rentable – las farmacias no hacen el mismo turno de guardia?

¿cuáles son los medios de transporte que los farmacéuticos o la conserjería de sanidad ponen a disposición de los usuarios para poderse desplazar a los restantes municipios para adquirir los medicamentos, durante el turno de guardia?

¿cuánto pagan los farmacéuticos para el servicio de policía?

No deseo a los políticos que alguna noche tengan urgencias en comprar medicamentos, pues tanto mal no os deseo.

Viva los monopolios consentidos por los partidos políticos.

HH

HH

HH | 22/10/2007, 20:42

Goles? De fiestas Onofre sabe mucho o no? Ya que se hacen preguntas yo también quiero hacer una: Onofre dónde se METEN más goles en las fiestas del rock que organiza el Ayuntamiento o en las fiestas de Sa Dragonera?, ay pillín, pillín.

Furi

Que podemos esperar.

Furi | 22/10/2007, 20:05

Quiénes nos "gobiernan", poco pueden aportar, basta ver lo que dijo Bernat "" ...cierran la finca para que no salgan las ovejas...", esto es para ellos la cultura: juerga, fiesta...y algunas cositas más. Están ahí porqué les han puesto, deben de defender lo que han defendido sus "amos" toda la vida, todo el juego que hacen es pura pantalla, no pueden ser ejemplo de nada. No podemos esperar nada de ellos. Por ciertos una pregunta cuántos hijos/as de concejales del CPU cobran o del ayuntamiento o de empresas que cobran del Ayuntamiento.Premio 2

Pepe coordinador d'Alternativa EU-EV a Pollença

Contacte

Pepe coordinador d'Alternativa EU-EV a Pollença | 22/10/2007, 15:18

Gràcies per vostre ajuda al tema dels atacs, seguim en contacte, com vares dir veig que al tema de la transparència i participació ciutadana portau la mateixa línia que nosaltres.
Enhorabona també per fer d'aquest blog un dels més actius de balearweb.

ELOY

ARENA

ELOY | 22/10/2007, 14:39

CORPORATIVISMO / TAPADERAS DE CORRUPCIÓN.

JOU

SOLARES

JOU | 22/10/2007, 11:43

Y CON LA ARENA ALGUIEN SABE LO QUE PASÓ? QUIEN SE EMBOLSÓ EL DINERO? bERNARDO Y MARTÍ, NOM SABEN, NO RESPONDEN. PREGUNTEN A ORDINAS.

¿¿¿¿¿¿¿¿

CULTURA

¿¿¿¿¿¿¿¿ | 22/10/2007, 09:56

TAMBÉ JA QUE ES LA MÉS REBUTJADA, AQUESTA NO INTERESSA ALS CAPOS

??????????

edu i sani

?????????? | 22/10/2007, 06:19

segur que per altres coses tenen doblers, però algú me pot informar que es fa amb el tema de l'educació i la sanitat???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

soy socialista

derrames tóxicos y emisiones tóxicas también

soy socialista | 21/10/2007, 18:27

he visto tres o cuatro fin de semanas un humo blaco con muy alto olor a algo que parecía amoníaco o algo así salir a bocanadas de la chimenea de la lavendería que decís, respirar era imposible a menos de 5o metros y encima te picaban los ojos además del olor. me pregunto si eran salubres los gases emanados, lo dije al ajuntament y me contestaron que no actúan de oficio, ¿cómo voy a denunciarlos si no tengo los aparatos para medir gases tóxicos? ¿tengo que arriesgarme a hacer una denuncia y que luego en caso de estar en los límites permitidos se vuelva en contra mío? ¿por qué nuestros empleados municipales no trabajan ante la duda de un ciudadano?
los responsables serían los regidores de sanidad y medio ambiente?

enterao

ESCOLA

enterao | 21/10/2007, 13:54

NOFRE PLOMER AL IGUAL QUE DICE EL SEÑOR MONJO DEBERIA DE PRESENTAR SU DIMISIÓN, POR INCOMPETENTE Y MENTIROSO.

Elba

tòxic

Elba | 21/10/2007, 13:46

Tòxic si que ho és. Ara que el polígon tot es PP o CPU i aquests deven tenir carta blanca per fer de tot!

VOLTAIRE

GEISERS A CAN PICAFORT?

VOLTAIRE | 21/10/2007, 13:15

EL PASAT DIJOUS, VAIG PASAR PER UN DELS CARRERS DEL POLIGON, I, EM VAIG ADONAR QUE A L'ALTURA DEVANT L'EMPRESA SAR-HERO MECANICA, I HAVIA UN GEISER.
L'AIGUA FEIA PUJAR LA COMPORTA DE FUNDICIO I SORTIA BROLLANT, ERA MOLT CALENTA (HÒ SUPÒS PER EL FUM QUE FEIA).
AMB QUIN PERMIS LA LAVANDERIA ABOCA AL CLAVAGUERAM EL LLIGIU DE LA FABRICA?
SON TÓXICS AQUESTS VERTITS?
QUI HEU PERMET?

QUE CADA PERSONA REMUII LA SEVA RESPOSTA.

MALRAUX

GOL A CIFRE?

MALRAUX | 21/10/2007, 13:09

DONDE, CUANDO, COMO ?
NO SE LO PUEDEN METER PORQUE NO LE LLEGAN A LA SUELA DE LOS ZAPATOS, POLITICA Y PERSONALMENTE HABLANDO.
QUE YO SEPA, CIFRE NO TIENE YA A NINGUNA DE SUS HIJAS EN EDAD ESCOLAR, LAS DOS PEQUEÑAS CURSAN BACHILLERATO Y LA MAYOR DEBE ESTAR EN LA UNIVERSIDAD.
A QUIEN NOS HAN METIDO EL GOL ES A TODOS LOS QUE TENEMOS UNO O VARIOS HIJOS QUE A BUEN SEGURO TENDRAN QUE DESPLAZARSE A OTRO MUNICIPIO, PUES EL DE SANTA MARGALIDA YA TAMPOCO PUEDE ALBERGAR A MAS GENTE.
LOS QUE PIENSAN QUE EL CPU (PP de Ca'n Picafort) Y EL P.P. MIRAN POR LOS INTERESES DEL PUEBLO, TENDRIAN QUE HACERSE MIRAR LA GRADUACION DE LAS GAFAS O PONERSE SI NO LLEVA.

Eloy

AMPA

Eloy | 21/10/2007, 12:16

Hay que ver de que manera estos corruptos para sacar votos juegan con algo tan delicado y tan serio como es la eduación, pero más grave es que la presidenta del ampa se deje manipular y manipule a los padres y madres de los niños. Verguenza Sra Presidenta, no merece estar ni un dia más en el cargo que ocupa al serviciio de los corrptos CPU/pp y PP. Los padres y madres deberían manifestarse de una vez.

rado

escola

rado | 21/10/2007, 11:52

Si que lo sabian, además Nofre Plomer, junto con la presidenta del AMPA,que esta en las listas del cpu salieron en la foto con un solar que no cumple con los metros que le corresponde. Afirmando que habian metido un gol a miguel cifre. El caso es que ahora se tendrá que bajar los pantalones, y presentar dos propuestas más.Eso si, el gol se lo ha metido a la gente que voto a su partido y verdaderamente le creyo. Puro electoralismo señores/as, puro electoralismo!!!

ex-pp

Escuela

ex-pp | 21/10/2007, 11:41

¿Quiénes son los regidores responsables de la no previsión del problema?
Si mal no recuerdo, en la pre-campaña salió una nota en el periódico con la foto de un par de politicos anunciando la nueva escuela, está visto que nos "vendieron" un solar que no cumplía con la normativa, ¿es así?
¿No lo sabían ellos? pero qué es lo que pasa, nos toman de tontos o son realmente tan incompetentes?

picaforter2002

responsables

picaforter2002 | 21/10/2007, 11:40

L'escola de Ca'n Picafort, es tendría que fer alla on l'ajuntament te uns 20000 metres de terreny municipal, devora l'interès social per a la clínica geriatrica, tendría bons accesos i, si li mancasen terrenys a un futur, podría expropiar els terrenys de l'altra costat de la carretera que son rústics i no es tendría que pagar una indemnització massa alta per els mateixos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb